FOC INTELIGENT!

Data publicării:
FOC INTELIGENT!

FOC INTELIGENT!Europroject Inginer Srl este importator de șeminee automate marca Planika, liderul mondial în tehnologia șemineelor ecologice. Produsele inovatoare de înaltă calitate ale firmei poloneze se operează în siguranță, iar inovația nu se referă doar la elementele de design. Dimpotrivă, și caracteristicile tehnice arată spre viitor: produsele firmei se potrivesc perfect în case și spații publice proiectate cu tehnologii inteligente.Caracteristica șemineelor ​​inteligente compatibile cu tehnologia Smart Home System este faptul că aplicația lor poate fi controlată de la distanță printr-un telefon sau alt dispozitiv computerizat, astfel încât să poată fi acționate nu numai ușor, ci și economic.

FOC INTELIGENT!

Focul are un impact deosebit asupra vieții noastre, ne simțim instinctiv mai prietenoși în spațiul în care trosnește focul. În plus, dacă aprindem focul într-un șemineu care oferă și o experiență vizuală remarcabilă, acest sentiment poate fi intensificat semnificativ. Acesta este motivul pentru care mulți oameni își doresc un șemineu - dar până acum lipsa unui coș de fum corespunzător a împiedicat îndeplinirea acestei dorințe. Dar, cu dispozitivul alimentat cu bioetanol din oferta noastră visele se pot împlini datorită faptului că această tehnologie ecologică nu necesită un coș de fum, astfel încât șemineele pot fi instalate și în spații care nu au astfel de acces.

FOC INTELIGENT!

Vă oferim nu numai șeminee de design Planika, ci și tehnologii de șemineu bine cunoscute, care funcționează în mod tradițional, cum ar fi șemineele pe lemn, electrice și pe gaz.

 

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și reclamele, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul.
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și reclamele.