Termeni si Conditii Generale

Comenzile și solicitările de informații primite prin e-mail sau telefon vor fi confirmate în termen de 1-2 zile.
Dacă nu ați primit confirmarea la timp, vă rugăm să ne semnalați prin căile noastre de contact.

● În timpul achiziționării bunurilor, se încheie un contract de cumpărare între EUROPROJECT INGINER SRL, în calitate de distribuitor și Client în condițiile descrise mai jos.

Distribuitor: EUROPROJECT INGINER SRL 
Sediul central: Săcuieni, Str. Libertății, nr.25, bloc T5. et.1, ap.2, cod:417435, jud. Bihor
Cod fiscal: 43606133
Nr.Ord.Reg.Com.: J05/166/2021
Număr cont: RON: RO56OTPV220001332409RO01
                     EUR: RO13OTPV220001332409EU01
Contact:
Telefon: +40755 361 471
E-mail: info@centrusemineu.ro

● Cele mai importante caracteristici ale produselor se regăsesc pe pagina de internet, informații suplimentare și informații de utilizare pot fi găsite accesând meniul Descărcare sau însecțiunea Întrebări frecvente sau în secțiunea Instrucțiuni de utilizare.
● Prețurile indicate lângă produse sunt prețuri brute de distribuție date în RON.
● Comanda este confirmată de către Distribuitor. Prețurile afișate sunt supuși modificărilor prețurilor de achiziționare. Prețul confirmat de către distribuitor stă la baza contractului de cumpărare.
● Plasarea comenzii atrage după sine obligația de plată.
● Contractul se încheie prin transferul sau plata prețului de achiziție integral sau în rate agreate atât de către distribuitor cât și de către client. Produsul comandat intră în proprietatea clientului după plata integrală a prețului de achiziție..
● Tratăm datele clienților și ale părților interesate ca fiind confidențiale, lucrăm cu respectarea maximă a regulilor de protecție a datelor cu caracter personal.
● Atunci când furnizează datele sale, clientul va furniza un număr de telefon și o adresă de livrare a locației acolo unde acesta se va afla la data de livrare specificată.
● Echipamentele de mare valoare sunt livrate clientului pe baza comenzii, cu propriul vehicul, personal sau prin intermediul unui serviciu de curierat.
● Instrumentele și accesoriile mai simple se vor livra personal, prin curier sau prin poștăla adresa indicată de Client. Costul de livrare va fi specificat separat odată cu confirmarea comenzii. Prețul total de achiziție care urmează a fi achitat include toate costurile de livrare!
● Expedierea se efectuează cât mai atent posibil. Dacă produsul comandat este livrat cu un defect vizibil pe ambalaj, nu preluați marfa, sunați la compania noastră și întocmiți un proces-verbal împreună cu furnizorul.
● După predarea bunurilor către cumpărător, toate riscurile sunt transferate cumpărătorului.
● Livrarea prin curier sau printr-un serviciu de livrare a coletelor presupune efectuarea plății contravalorii produsului comandat.

Retragere de la contract:

● Potrivit Directivei 2011/83/UE a privind drepturile consumatorilor, clientul are posibilitatea de a anula achiziția fără justificare în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produselor comandate.
● În caz de retragere, compania noastră va rambursa suma achitată de client pe loc, sau în termen de  14 zile de la primirea notificării în acest sens, dacă clientul a returnat produsul.
● În cazul în care cumpărătorul își exercită dreptul de retragere specificat în OUG nr 34/2014, acesta este obligat să returneze produsul imediat, sau în termen de  14 zile de la comunicarea retragerii către distribuitor. Firma noastră este obligată să ramburseze cumpărătorului valoarea produselor numai în cazul produselor nedeteriorate cu ambalajul intact, și pe baza facturilor originale.
● Compania noastră poate solicita, dacă este cazul, despăgubiri pentru daunele rezultate din utilizarea necorespunzătoare a produsului.

Reclamații

Puteți adresa reclamații cu privire la produsul sau serviciul achiziționat în felul următor:

● Telefonic, la numarul indicat mai sus,
● Într-o scrisoare trimisă la adresa de e-mail a sediului companiei noastre info@centrusemineu.ro,

Prin plasarea comenzii pe site-ul nostru de internet, fiecare client declară că acceptă termenii și condițiile firmei.

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și reclamele, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul.
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și reclamele.