Despre Noi

Bine ați venit pe site-ul nostru!

Compania noastră EUROPROJECT INGINER SRL, este o afacere familială care oferă soluții în domeniul încălzirii. Ne ocupăm cu distribuția focarelor pe lemne, pe gaz, termoșeminee, șeminee electrice de mai mult de un deceniu. În prim-plan pentru noi este important să aducem în casa dumneavoastră focare de la producători de încredere, cu prețuri de ofertă favorabile. Oferta noastră specială este șemineul spectaculos Planika cu bioetanol.
Căminul vostru are un stil modern? Sau poate un șemineu rustic ar fi mai potrivit, sau vă plac formele mai clasice? Oricare stil poate fi construit cu focarele de calitate, care pot fi cumpărate de la noi.
O parte semnificativă din produsele noastre provin direct de la producători, astfel încât să putem lucra cu prețuri competitive și cu o schemă de garanție avantajoasă.

De ce să ne alegeți pe noi?
Lucrăm numai cu materiale de bună calitate, prețurile noastre sunt competitive.
Vă stăm la dispoziție cu o gamă largă de focare.
Avem relații bune cu producătorii din Ungaria, Polonia.
Lucrăm cu garanție.

Vă  așteptăm în rândul clienților noștri, puteți conta pe noi cu încredere!

 

PENTRU REVÂNZĂTORI!

Suntem speciializați în comercializarea focarelor, construirea șemineelor, coșurilor de fum.

Scopul nostru este să aducem căldura focului în casa oamenilor. Avem o gamă largă de produse, astfel putem satisface așteptările clienților noștrii. Comercializăm atât focare clasice, precum cele din fontă, dar și cele mai moderne. Oferta noastră specială este șemineul modern Planika cu bioethanol. Acest șemineu spectaculos poate fi instalat oriunde în casă, nu necesită coș de fum. Astfel vă puteți bucura de frumusețea focului cu o instalare ușoară.

Avem ani de experiență în domeniu, avem o gamă de cunoștință pe care dorim să o dăm mai departe. Pentru asta căutăm revânzători în România pentru a fi parteneri în comercializarea focarelor, instalarea lor, construirea șemineelor. Dacă sunteți interesați de a fi partenerii noștri, contactați-ne!

 

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și reclamele, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul.
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și reclamele.